logo

Pronađeno je 0 proizvoda

close
close

Prijavite se za newsletter!

Budite u toku sa naišim najnovijim proizvodima, promocijama i specijalnim događajima.

zaradite kupujući

kako zaraditi kupujući?

KATRIN Vam to omogućuje putem našeg novog "Sitema referala".

Šta je sistem referala i ko su vaši referali?

Nakon registracije na našem sajtu (katrin.rs) dobijate mogućnost da pozovete Vaše prijatelje da se i oni registruju na naš sajt putem linka koji im Vi pošaljete.

Kada se Vaš prijatelj registruje na naš sajt preko linka koji ste im vi poslali automatski postaj Vaš referal. Svakom kupovinom putem naše online prodavnice, Vaš referal donosi Vama odredjeni virtualni novac, koji Vi kasnije možete iskoristiti da bi ste umanjili vrednost Vaše porudžbine.

Količina virtualnog novca koji ćete zaraditi, zavisi od visine porudžbina Vaših referala.


1

Klikom na opciju podešavanja u glavnom meniju, otvara Vam se panel za registraciju i prijavu na sajtu.

zaradite

2

Ukoliko niste registrovani korisnik, klikom na link Registruj se otvara Vam se jednostavna forma koju popunjavate i ubrzo postajete registrovani korisnik.

Ukoliko jeste registrovani, klikom na link Prijavi se otvara Vam se forma za prijavu.

zaradite

3

Nakon što ste se uspešno prijavili dobijate mogućnost pristupa Vašem nalogu.

zaradite

4

Na vašem profilu, pored mogućnosti da ažurirate Vaše podatke i pregledate Vaše narudžbine, u delu "link za slanje" možete videti link koji vam je potreban da bi ste stekli svoje referale. Klikom na dugme kopirate link za registraciju koji šaljete Vašim prijateljima. Nakon što se Vaši prijatelji registruje preko linka koji ste im poslali, postaju Vaši referali.

U gornjem desnom uglu, Vam je prikazano trenutno stanje vašeg virtualnog novca.

zaradite

5

Klikom na dugme "Vaši referali", dobijate uvid u istoriju narudžbina vaših referala, kao i koliko virtualnog novca Vam je donela svaka kupovina Vaših referala.

zaradite

Sistem referala trenutno nije u funkciji! Hvala na razumevalju.

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.